If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
На връщане от Италия имах удоволствието да се срещна с дупките в Сърбия.Малко над 650 километра с патерица кола пълна с багаж и хора.Преден ляв амортесьор капут и задна лява джанта крива,гумата я виждате в какво състояние стана до като спрях.Това стана при скорост 130 километра.
Нали.В Събота ще сменям Амортесьорите, стенд и е готова за подвизи.Колата се представи много добре за това издевателство което видя за тия 3600 километра.
Alfa Mito 1.4
156 2.0 155 ex
156 sw 2004 1.9 jtd 16v ex
Не си сам, аз пък не мога да разбера защо точно когато погледна встрани и моментално на пътя се появява дупка която естествено уцелвам.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Нали.В Събота ще сменям Амортесьорите, стенд и е готова за подвизи.Колата се представи много добре за това издевателство което видя за тия 3600 километра.
Само не взимай монро рефлекс, че става голяма друсалка с тях. Може да намина тия дни покрай теб.
Не си сам, аз пък не мога да разбера защо точно когато погледна встрани и моментално на пътя се появява дупка която естествено уцелвам.
Какво да ти кажа колега.Като цяло магистралата в Сърбия не е толкова зле.Просто лош късмет.На влизане от Хърватска има един участък 15-20 километра(кадето стана и белята) и ако си коронки и не са ти залепени здраво ще трябва да ги чакаш на твоята митница нейде из България.
Но от Ниш да нашата граница положението е трагедия.Пътя Пазарджик - Пловдив е слънце с този там.
И да не е само спам мнението съм имал малко късмет.Този пирон беше в другата гума.
Attached Files
Alfa Mito 1.4
156 2.0 155 ex
Да беше пуснал темата преди три години, писал съм си перипетиите ма накратко, точно за края на света на 21 12 2012, сутринта ми счупиха задната броня, отидох я свалих лепих, надвечер се прибирам и една лада нива на БТК ми отнесе предната броня, на всичко отгоре вечерта нямахме интернет/БТК/ щото некви мангали били опънали някакъв кабел 400 чифта та не можах си търся броня из форума.Купих нова турих я и отидох в гаража на един авер да ги боядисвам.Докато чаках да дръпне боята че да пръсна задната броня с лак и да я обърна с муцуната навътре да оправя и предната, вратата на гаража от тия дето влизат под тавана се лъзна и падна на предния капак...Та така.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Малко да изтупам темата от прахта.
Днес без предупреждение, при палене ми записа грешка.
Грешката е P0235 и съответно нямах турбо. Помислих че пак съм спукал някой маркуч, но уви след опит за изтриване оставаше активна. Дайте някакво предположение, утре ще я нищим. Благодаря!
пс:качвам прикачен файл с грешката
Attached Files
Alfa Mito 1.4
156 2.0 155 ex
МАП сензорът вероятно е заминал, или отвора му е задръстен със сажди, ако не си затапил ЕГР-а. Свали го, напръскай го с обезмаслител от 20-тина сантиметра, за да разтвори гняста, изчакай около 30 минути и го монтирай. Ако си късметлия ще се разминеш с покупка на нов. Или пренадува турбото...
МАП сензорът вероятно е заминал, или отвора му е задръстен със сажди, ако не си затапил ЕГР-а. Свали го, напръскай го с обезмаслител от 20-тина сантиметра, за да разтвори гняста, изчакай около 30 минути и го монтирай. Ако си късметлия ще се разминеш с покупка на нов. Или пренадува турбото...
Благодаря за отговора,колега. Утре ще се сваля да се види.Едното маркучле на клапана е напукано,но едва ли е от него,защото грешката,не се трие дори и само на контакт.
Alfa Mito 1.4
156 2.0 155 ex
AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment